|

00386 (0)41 520 014

  • English
  • Deutsch

O nas

Proizvodnja poliranje ravnikar

Brušenje, poliranje in čiščenje kovinskih izdelkov Stanko Ravnikar s. p. je družinsko podjetje s tradicijo, ki je na trgu prisotno od leta 1994.

Ukvarjamo se s površinskim obdelovanjem kovinskih izdelkov, kot so npr. sestavni deli pisarniških stolov, sedežnih garnitur, gospodinjskih aparatov ipd. Obdelujemo tudi razne ročaje, kopalniško in sanitarno opremo, pipe, trgovinsko opremo, stebričke, ograje.
Naš adut je tudi prenova oz. rekonstrukcija delov starodobnikov ali kakšnih drugih starinskih predmetov.

V naši proizvodnji imamo 10 robotskih celic, ki brusijo in polirajo kovinske izdelke različnih oblik in velikosti. S tem zagotavljamo visoko kakovost storitev, hkrati pa so naši prostori konkurenčno modernizirani in avtomatizirani.
Podjetje zaposluje 15 ljudi in se trudi zagotavljati prijazna delovna mesta s prijetno klimo na delovnem mestu.

Cilji

Avtomatizirati proizvodnjo

Izkoristiti mehanizacijo in robotiko v proizvodnji

Povišati izkoriščenost kapacitet

Ohranjati in sklepati dolgoročna sodelovanja

Povišati poslovne prihodke na domačem in tujem trgu

Ohraniti dobro klimo v podjetju

Zagotavljati visoko kakovost storitev tudi v bodoče

Krepiti že obstoječe znanje in izkušnje zaposlenih

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja je zagotavljati konkurenčno in visoko kakovost storitev brušenja in poliranja kovinskih izdelkov. Z znanjem, izkušnjami in profesionalnostjo vedno želimo uresničiti pričakovanja in zahteve naših kupcev ter s tem dosegati njihovo zadovoljstvo in zaupanje.

Vizija

Želimo se še bolj uveljaviti kot ugledni, zanesljivi in prepoznavni ponudniki kovinsko predelovalne industrije na domačem in tujem trgu.
Glede na to, da že sedaj večina naše proizvodnje temelji na robotski obdelavi kosov, bi si v prihodnosti želeli optimizacijo še povečati in tako povečati naše izkoristke in razbremeniti delavce.