|

00386 (0)41 520 014

  • English
  • Deutsch
1994

Ustanovitev podjetja v domači garaži

No image available

Podjetje s svojim obratovanjem prične v domači garaži z enim dvokolutnim brusilno/polirnim strojem.

1995

Pridobivanje novih strank

No image available

Počasi se podjetje uveljavlja na lokalnem trgu in tako vztrajno pridobiva nove stranke. Z vsakim letom je v domači delavnici več in več strojev.

1998

Selitev v večje proizvodne prostore

No image available

Potrebe po večjih prostorih postanejo nujne, zato je potrebno stroje preseliti v druge prostore. Pridružijo se tudi prvi zaposleni.

2002

Povečanje naročil že obstoječih strank in pričetek sodelovanja z novimi kooperanti

No image available

Novi prostori omogočijo večje kapacitete, povpraševanj je vedno več. Podjetje se razvija in se začne še bolj uveljavljati na slovenskem in hkrati že na tujem trgu.

2004

Prvi robot

No image available

Podjetje pridobi prvo tujo stranko z velikimi naročili. Kmalu sledi ugotovitev, da zaposleni sami vsega ne bodo zmogli ročno narediti, zato lastnik investira v nakup prvega robota, ki takrat znatno olajša in razbremeni zaposlene. Podjetje v naslednjih nekaj letih obratuje z vsemi svojimi zmožnostmi.

2008

Nakup večjih poslovnih prostorov

No image available

Obstoječi proizvodni prostori zaradi velike količine dela ponovno postajajo premajhni, zato je spet potrebno razmišljanje o večji delavnici.

Direktor se odloči za nakup hale v industrijski coni Turnše v okolici Domžal.

2010

Novi roboti

No image available

Na novi lokaciji se podjetje še bolj razvija, izpopolnjuje, izobražuje, širi kolektiv. Novi prostori omogočajo realizacijo novih naročil kooperantov domačega in tujega trga.

Za velik del obdelovancev se pripravljajo programi za obdelavo na robotih, katerih je v delavnici zaradi velikega obsega dela vsako leto več.

2016

Podpis pogodbe

No image available

Podpis pogodbe o dolgoročnem sodelovanju z nemškim ponudnikom pisarniških stolov.

od 2017...

Optimiziranje proizvodnje

No image available

Stalna optimizacija proizvodnje, izboljšave, premestitev čim večjega obsega dela na robotske linije, stalno zagotavljanje kakovosti, sodelovanja z uglednimi kooperanti.